Magamról

Szia!

Vaszary Zoltán vagyok.

Elmondanám itt a számítógépes múltam.

 

 Első számítógépem 10 éves koromban kaptam édesanyám hugáéktól, egy ATARI 800XL-volt, alapjában ez egy zeneszámítógép, ha valaki ismerte a Depeche Mode  (együttes) ők zenéltek ennek a segítségével.

Második gépem egy Commodor+4 volt, rengeteg játékkal, itt meg is állt a programozói lelkesedésem, de rá pár évre jött az XT, AT, 286, 386, 486, P1, P4. Most meg már a többmagos, agyonintegrált...

Ez indította el a pályámat, természetesen informatikai iskolákat választottam,  Szoftverüzemeltető, Felsőfokú Információrendszer-szervezőt, és persze  pluszba az  ECDL-t is leraktam.

Ahogy elkezdtem állást keresni, rá négy napra fel is vettek az  Auchan -ba  rendszergazdának. Rohangálós korszak volt, de szerettem ott dolgozni.  

 Utána az IRM Központi Gazdasági Főigazgatóság, Pénzügyi és Illetményszámfejtési Osztályán dolgoztam, mint számítástechnikai programozó és rendszerüzemeltető. 

Egy országos rendszert vittünk hárman, ami egy ORACLE alapú adatbázison futkorászott. Tipikus idegeskedés jó pénzért munkahely volt.

Jelenleg a rendőrpalotában, dolgozok az ORFK szárnyai alatt. Véleményt mondjak, vagy ne mondjak? :-)

Na jó, nem egy agyonfizetett állás, de nekem tetszik!

Deguk

Vacak

Frenki

Guszti

 

 

És végül mi ez mind az én szűk családom. (2006-ban)

(2007 július 3-án megszületett a fiam Kristóf)